Hívjon minket: +36 30/948-9476

Hívjon minket: +36 30/948-9476


Parkolás:

A lehetőségekhez képest érdemes mindent megtenni azért, hogy a kiérkező teherautónk a fel- és a lerakodási címen is a lehető legközelebb tudjon parkolni az épület bejáratához! Gondoljon bele, ha csak 40 méterre tudjuk a parkolást megoldani, az egy átlagos lakás, ház költöztetésénél is több kilométer plusz gyaloglást jelent munkatársainknak, ráadásul ez alatt még súly is nyomja a vállukat! Olyan helyeken – elsősorban a belvárosban- ahol a parkolást nagyon nehéz megoldani, érdemes már a költözést megelőző este vagy a költözés napján, hajnalban elkeríteni a parkolási területet, vagy autóval foglalni a helyet!

Megszokott dolog, hogy a ház kukáit tolják ki a parkolási területre, és egy papírlapra is kiírják, hogy a helyet költözéshez foglalják!

Természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor több száz méterről hordjuk az ingóságokat. Vannak olyan körülmények, amiket nem lehet kiküszöbölni, például lezárt utca. Természetesen ez utóbbit is szívesen elvégezzük, de az biztos, hogy jelentős idő és költségnövekedéssel jár.


Létszám:

Alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból rendel költöztetést! Az olyan, - általában négyemeletes épületeknél- ahol nincsen lift, javasoljuk, hogy minimum háromfős brigádot rendeljen (ha a negyedik emeletről költözik, indokolt lehet a 4 fő is)! Ilyen esetekben a dobozokat, zsákokat nem egyenként, hanem láncban hordják fel munkatársaink, ez akár 50% időmegtakarítást jelent! Könnyen belátható, hogy a plusz egy-két fő órabére mellett is pénzt és időt spórol meg!


Csomagolás:

Kérjük, hogy a lehetőségekhez képest ügyeljen a dobozok, zsákok megfelelő minőségére.

Vannak olyan vékony szemetes zsákok, amik valójában alkalmatlanok a ruhák szállítására, kiszakadnak, szétrepednek. Ha csak ilyet tudott beszerezni, kérjük, hogy azokat ne terhelje túl!

A dobozoknak nem kell egységesnek lenniük, sokan a boltból, zöldségesből szerzik be őket, ami még környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem rossz megoldás!

Kérjük, figyeljen arra, hogy a dobozok alja „stabil” legyen, a szállítás alatt ne tudjon könnyen kiszakadni, a dobozokat ne terhelje túl!

A dobozokat, ha lehetséges, úgy pakolja meg, hogy azokból ingóságai ne lógjanak ki, vagyis a dobozok zárhatóak, egymásra rakodhatóak legyenek, köszönjük!

A törékeny ingóságokat tartalmazó dobozokat jelölje meg, ha lehetséges, az oldalán egy piros X-el.

Ne feledje, ha valamilyen csomagolóanyagban, dobozban hiányt szenved, mi szívesen kiszállítjuk azokat a költözés előtti időszakban, önköltségi áron!

Végezetül ne hagyjuk magunkat illúziók között, egy teljes lakás elköltöztetése azon kívül, hogy kemény fizikai munka, számos előre nem látható, a helyszínen felmerülő problémával járhat. Ezek megoldásánál azonban bizton számíthat udvarias és készséges munkatársainban!


Irodaköltöztetés

Irodák teljes bútorzatának komplett szét,- és összeszerelését is vállaljuk. Vállalunk épületen belüli bútorszállítást is. A gyors és pontos irodaköltöztetéshez megfelelő költöztető eszközökkel dolgozunk: gurtnival, kötözőkkel, szerszámokkal.

Mindent igényesen becsomagolunk

A törékeny tárgyakra is kiemelten vigyázunk

Pontosan, precízen és gyorsan dolgozunk!

Budapesten ingyenes a felmérés!