A lehetőségekhez képest érdemes mindent megtenni azért, hogy a kiérkező teherautónk a fel- és a lerakodási címen is a lehető legközelebb tudjon parkolni az épület bejáratához! Gondoljon bele, ha csak 40 méterre tudjuk a parkolást megoldani, az egy átlagos lakás, ház költöztetésénél is több kilométer plusz gyaloglást jelent munkatársainknak, ráadásul ez alatt még súly is nyomja a vállukat! Olyan helyeken – elsősorban a belvárosban- ahol a parkolást nagyon nehéz megoldani, érdemes már a költözést megelőző este vagy a költözés napján, hajnalban elkeríteni a parkolási területet, vagy autóval foglalni a helyet!
KöltöztetésMegszokott dolog, hogy a ház kukáit tolják ki a parkolási területre, és egy papírlapra is kiírják, hogy a helyet költözéshez foglalják!

RakodókTermészetesen vannak olyan helyzetek is, amikor több száz méterről hordjuk az ingóságokat. Vannak olyan körülmények, amiket nem lehet kiküszöbölni – ilyen például a forgalom elől lezárt utcák esete. Természetesen ilyen körülmények között is készséggel elvégezzük a költöztetést, de az biztos, hogy ilyenkor a feladat teljesítése jelentős idő- és költségnövekedéssel jár.

Ez is érdekelheti:

Csomagolás

A csomagolás, dobozolás fortélyai a költözésnél

Kérjük, hogy a lehetőségekhez képest ügyeljen a dobozok, zsákok megfelelő minőségére, anyagvastagságára! Vannak olyan vékony szemetes zsákok, amik valójában alkalmatlanok a ruhák szállítására, mert könnyen

Csomagolás

Mennyi rakodót kérjek költözéshez?

Alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból rendel költöztetést! Az olyan, – általában négyemeletes épületeknél- ahol nincsen lift,

Legfrissebb