Hívjon minket: +36 30/948-9476

Régi tárgyak, régiségek vásárlása

Vásárolunk teljes hagyatékot, ha szükséges, a lomtalanítást is átvállaljuk, annak teljes költségével együtt, vagy értékegyeztetéssel. Minden esetben törekszünk arra, hogy mindkét fél számára előnyös legyen a megkötött üzlet. 
FONTOS!
Ha a hagyaték eladása mellett döntenek, a nyilvánvaló szeméten kívül NE DOBJANAK KI SEMMIT, és engedjék meg, hogy mi is átnézhessük a hagyatékot! Sokszor csodálkoznak az ügyfeleink, mi minden kerülhet elő pincéből, padlásról, a sublót aljából, mi mindenért kapnak pénzt, pedig ők azokat a tárgyakat a szemétbe szánták. A hagyaték részben egészben való felvásárlása sokszor összekapcsolódik a lomtalanítással, melynek költségeit a megvásárolható tárgyak befolyásolhatják, ezért nem mindegy, hogy egy eladható tárgy a szemétben, esetleg a szomszédnál köt-e ki.
 
Bátran keressen minket akkor is, ha nem teljes hagyatékot, hanem  néhány  régi tárgyat szeretne eladni! Mi az antik tárgyak mellett a közelmúlt és a régmúlt  ma már ritkábban előkerülő mindennapi tárgyait is keressük. Keresünk tárgyakat az oktatás, orvoslás területeiről éppúgy, mint a néprajz területéről (edények, bútorok, ruházat), de keresünk kisbútorokat, retró tárgyakat, régi sakk készleteket, mikroszkópokat, fényképzőgépeket, optikákat és sok minden mást.  Kérésre listát is küldünk!

Összefoglalva, keressen minket bátran, ha régi (max. 1980-ig) eladó tárgyai vannak! A kiszállás díjtalan!

Hívjon vagy írjon!

Telefon: +36 30/992-0887
e-mail: info@bolhapiacgaleria.hu

Megrendelőink véleménye szolgáltatásunkról