CsomagolásKérjük, hogy a lehetőségekhez képest ügyeljen a dobozok, zsákok megfelelő minőségére, anyagvastagságára!
Vannak olyan vékony szemetes zsákok, amik valójában alkalmatlanok a ruhák szállítására, mert könnyen kiszakadnak, szétrepednek. Ha csak ilyet tudott beszerezni, kérjük, hogy azokat ne terhelje túl!

A dobozoknak nem kell egységesnek lenniük. Sokan a boltból, zöldségesből szerzik be őket, ami még környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem rossz megoldás!

Kérjük, arra viszont figyeljen, hogy a dobozok alja stabil legyen, a szállítás alatt ne tudjon könnyen kiszakadni, a dobozokat ne terhelje túl!

A dobozokat – ha lehetséges – úgy pakolja meg, hogy azokból ingóságai ne lógjanak ki, vagyis a dobozok zárhatóak, egymásra rakodhatóak legyenek!

Költöztetés és lomtalanításA törékeny ingóságokat tartalmazó dobozokat jelölje meg az oldalán egy piros X-szel!

Ne feledje: Ha valamilyen csomagolóanyagban, dobozban hiányt szenved, mi szívesen kiszállítjuk azokat a költözés előtti időszakban, önköltségi áron!

Végezetül: ne ringassuk magunkat illúziókba! Egy teljes lakás elköltöztetése – azon kívül, hogy kemény fizikai munka – számos előre nem látható, a helyszínen felmerülő problémával járhat. Ezek megoldásánál azonban bizton számíthat udvarias és készséges munkatársainkra!

Ez is érdekelheti:

Csomagolás

Mennyi rakodót kérjek költözéshez?

Alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból rendel költöztetést! Az olyan, – általában négyemeletes épületeknél- ahol nincsen lift,

Költöztetés és lomtalanítás

Parkolóhely biztosítása költözéskor

A lehetőségekhez képest érdemes mindent megtenni azért, hogy a kiérkező teherautónk a fel- és a lerakodási címen is a lehető legközelebb tudjon parkolni az épület

Legfrissebb