Hívjon minket: +36 30/948-9476

Bútorszállítás, Antik bútorok szállítása

Antik bútor

Új bútorok hazaszállítása az üzletből, bútorok átszállítása egyik címről a másikra, bútorcsere lakáson belül és még sorolhatnánk a szóba jöhető feladatokat. Bármelyik feladat merül fel, mi mindegyiket teljes odaadással, maximális szakértelemmel végezzük el. Az ár több tényezőtől függ, első körben telefonon vagy e-mailben tudunk egyeztetni

Az antik bútorok szállítása szakértelmet és nagy fokú, körültekintő gondosságot igényel, amely már a csomagolásnál kezdődik. A bútorok csomagolása kardinális kérdés az épségük megőrzésében, kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren is. Ha szükséges, vállaljuk a bútorok biztonságos becsomagolását is. A kézi szállítás a lakásból, majd a teherautóban való elhelyezés is minden antik bútor esetében egyedi, ahogy mondani szokták ésszel és nem rutinból kell végezni, talán ez a legfontosabb szempont, amiről nem szabad megfeledkezni.

A szállítás odafigyelést követelő munka!

A hozzá való csomagoló anyagok, kötözők, rögzítők, szállító eszközök nélkül nem lehetne a precíz és tökéletes munkavégzést megvalósítani. A szállítást végző teherautó rakterét is körültekintően kell előkészíteni a szállítás ideje alatt fellépő úthibák, kátyúk hatásainak kivédése céljából.

Hívjon vagy írjon!

Telefon: +36 30/948-9476
e-mail: kozmaantik@gmail.com

Megrendelőink véleménye antik bútor szállítási szolgáltatásunkról